Du er landet på Forklaede.dk, det helt rigtige sted at finde kokkeforklæde. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle kokkeforklæde tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Kokkeforklæde – Sort

  • Dagens pris: 179,- kr.
  • Fundet hos Manostiles
  • Farve: Sort

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Manostiles.

Her kan “Kokkeforklæde – Sort” fås til 179,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Kokkeforklæde til manden, bindes rundt om maven, lavet i den bedste canvas bomuld som er kraftig, men stadig føles behagelig at have på.
Alle vores forklæder er lavet til at blive brugt og stå både i køkken og ved grillen.
Selv vores børneforklæder invite…

Se hos Manostiles ❯❯

2: Rødt kokkeforklæde med/uden navn – VOKSEN regulerbar

Anden anbefaling har vi fundet hos Min Egen Verden, hvor du kan købe Rødt kokkeforklæde med/uden navn – VOKSEN regulerbar til kun 199,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Classic Premier forklæde i størrelse one size Personligt og sjovt med navn broderet på”Professionelt”  forklæde til den ægte masterchefLængde 85 cm fra top af forklæde og ned (stropper om nakke ikke med)Nakkestrop kan reguleres…

Se hos Min Egen Verden ❯❯

3: Hvidt kokkeforklæde til 7-10 år – med navn

Næste anbefaling er “Hvidt kokkeforklæde til 7-10 år – med navn”.

Dagens bedste tilbud på “Hvidt kokkeforklæde til 7-10 år – med navn” har vi fundet hos Min Egen Verden hvor prisen lige nu er 159,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Størrelse 7-10 år. “Professionelt”  forklæde til den lille masterchef…

Se hos Min Egen Verden ❯❯

4: Turkis kokkeforklæde med/uden navn – VOKSEN

Sidste produkt på vores liste er Turkis kokkeforklæde med/uden navn – VOKSEN som vi har fundet til 279,- hos Min Egen Verden.

Forhandlerens beskrivelse:
Classic Premier forklæde i størrelse one size Personligt og sjovt med navn broderet på”Professionelt”  forklæde til den ægte masterchefLængde 85 cm fra top af forklæde og ned (stropper om nakke ikke med)…

Se hos Min Egen Verden ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste kokkeforklæde i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse kokkeforklæde:

Dyreste Kokkeforklæde på listen er Turkis kokkeforklæde med/uden navn – VOKSEN fra Min Egen Verden med en pris på 279.00. Billigste udvalgte Kokkeforklæde er Ørskov Chef’s Line Kokkeforklæde som du kan købe for 127.20 hos Pejsen.com. Forskellen på de to priser er 151.8 kr.
Ovenstående Kokkeforklæde data og priser er hentet fra 4 butikker (Manostiles, Min Egen Verden, Pejsen.com, Coolshop.dk). Alle Kokkeforklæde tilbud er opdateret i dag 09-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Kokkeforklæde guides:

Fandt du ikke det rigtige Kokkeforklæde blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Kokkeforklæde: