Find Forklæde blandt 397+ produkter

Priser og lagerstatus på nedenstående forklæder er senest opdateret i dag (13/07 - 2024) kl. 09:01

Du er landet på Forklaede.dk, det helt rigtige sted at finde forklæder. Vi har udvalgt 397 af de bedste produkter hos 🇩🇰 danske forhandlere lige nu, så du er sikret et godt køb! ✅

OBS: Du kan også bruge vores filtre og sorteringsmuligheder som hjælp til at finde præcis det forklæde tilbud du leder efter. ⭐

Du ser på 397 forskellige forklæder fra 56 forskellige mærker:

Nulstil alle filtre
Billede af CeLaVi - PU Apron - Nutria - One size

CeLaVi - PU Apron - Nutria - One size

179,95 kr.

143,95 kr.

Billede af CeLaVi Forklæde - PU - Brandied Apricot m. Blomster

CeLaVi Forklæde - PU - Brandied Apricot m. Blomster

199,95 kr.

119,97 kr.

Billede af Södahl -  Soft Forklæde, indigo

Södahl - Soft Forklæde, indigo

179,95 kr.

131 kr.

Billede af Børneforklæde Med Kokkehue, Enhjørning Pink - forklæde - Legekammeraten.dk

Børneforklæde Med Kokkehue, Enhjørning Pink - forklæde - Legekammeraten.dk

129,95 kr.

79,95 kr.

Billede af Male forklæde 3-5 år

Male forklæde 3-5 år

99 kr.

49,50 kr.

Billede af OYOY Forklæde - Mini - Gobi - Hvid/Dusty Blue

OYOY Forklæde - Mini - Gobi - Hvid/Dusty Blue

179,95 kr.

107,97 kr.

Billede af Pillivuyt Forklæde recycle - Grå

Pillivuyt Forklæde recycle - Grå

190 kr.

171 kr.

Billede af Hâws forklæde - Cognac

Hâws forklæde - Cognac

1199 kr.

399 kr.

Billede af Yakiniku Apron

Yakiniku Apron

809 kr.

728,10 kr.

Billede af Dutchdeluxes Læder forklæde - kroko taupe

Dutchdeluxes Læder forklæde - kroko taupe

1895 kr.

1.705,50 kr.

Billede af Ørskov Gourmet Forklæde - Chokolade

Ørskov Gourmet Forklæde - Chokolade

1199 kr.

1.079,10 kr.

Billede af Ørskov Gourmet Forklæde Waiter - Cognac

Ørskov Gourmet Forklæde Waiter - Cognac

699 kr.

629,10 kr.

Billede af DutchDeluxes Forklæde Læder Hvid

DutchDeluxes Forklæde Læder Hvid

854 kr.

649 kr.

Billede af Nicolas Vahé - Forklæde, Neat, Sort 87x89 cm

Nicolas Vahé - Forklæde, Neat, Sort 87x89 cm

399 kr.

240 kr.

Billede af Smallstuff Forklæde - Rosa m. Dyr

Smallstuff Forklæde - Rosa m. Dyr

129,95 kr.

90,97 kr.

Billede af By Fogstrup Læder forklæde | cognac

By Fogstrup Læder forklæde | cognac

1199 kr.

999 kr.

Billede af Ørskov Chef´s Line Forklæde - Beige

Ørskov Chef´s Line Forklæde - Beige

159 kr.

143,10 kr.

Billede af Smallstuff Forklæde - Sausage Dog

Smallstuff Forklæde - Sausage Dog

129,95 kr.

90,97 kr.

Billede af CeLaVi Forklæde - PU - Plum Perfect m. Blomster

CeLaVi Forklæde - PU - Plum Perfect m. Blomster

199,95 kr.

119,97 kr.

Billede af Dutchdeluxes Læder forklæde - kroko brun

Dutchdeluxes Læder forklæde - kroko brun

1895 kr.

1.705,50 kr.

Du kigger lige nu på 397 forklæder fra 56 forskellige mærker. Brug filtrene øverst på siden for at indskrænke din søgning, eller klik på linksne her for at gå til den dedikerede brand-side: Bloomingville Broste Copenhagen Cam Cam Celavi Creativ Company Design Letters Disney Done By Deer Dr. Oetker Elodie Details Ernst Eva Solo Everdure Fabelab Global Goki Gurli Gris Hay Holm House Doctor InnovaGoods JaBaDaBaDo Juna Kids Concept Klarborg Konges Sløjd Kähler Le Creuset Liewood Marimekko Marmar Mikamax Mikk-Line Muurikka Nicolas Vahé Ooni OyOy Paw Patrol Pillivuyt Pippi Playbox Proraso RICE Rito Krea Rosendahl Sagaform Sebra Ses Creative Small Foot Smallstuff Stuff Design Södahl That's Mine Weber Witt ferm LIVING

3 gode grunde til at købe et ordentligt forklæde til køkkenet

Hvad enten du kan lide at stå i køkkenet eller ej, så er det nok noget, du kommer til nogle gange. Når man står i køkkenet, så kan man hurtigt komme til at svine en del. Det er irriterende, men et køkken er heldigvis designet til, at det er let at tørre af. Det er værre, når det kommer til ens tøj. Her er der mange madpletter, der kan være svære at komme til livs. Derfor er det en god idé, at du har et forklæde i dit køkken, som du kan bruge under madlavningen. Så skal du ikke bekymre dig om at skifte tøj eller om, hvorvidt dit tøj bliver beskidt. Du kan med ro i maven lave mad til maven. Det er dog en god idé, at du sørger for at købe et forklæde i ordentlige kvalitet. Det kan du læse 3 gode grunde til i denne artikel.

 

Du kan forvente bedre kvalitet

Et forklæde er et, som man bør kunne have resten af sin levetid - hvis man altså bare sørger for at købe et i ordentlig kvalitet. Det er klart, at et forklæde skal vaskes lige som alt andet tøj, og det er også en selvfølge, at det slider på materialet - ligesom almindelig tøjvask slider på almindeligt tøj. Man kan sagtens finde et billigt forklæde til ingen penge, hvis det er dét, man vil have. Man skal bare være forberedt på, at den hurtigt bliver slidt, og du måske endda skal købe en ny efter nogle år.

 

Fremstillet på en ordentlig måde

Når du skal vælge dit nye ordentlige forklæde - så bør man måske afklare, hvad der menes med ordentlig. Det er f.eks. nemt at købe et forklæde, der er fremstillet på en måde, der er super dårligt for miljøet. Det kan f.eks. typisk være, hvis der er brugt en masse farver, som kræver en masse kemi under processen. Hvis du gerne vil sørge for at gøre noget godt for miljøet, så kan du med fordel bevidst kigge efter et forklæde, der er fremstillet under miljørigtige vilkår. Det kan være, at det kræver lidt mere research, men til gengæld vil kloden takke dig.

 

Det gør det, det skal

Hvis man køber det billigste forklæde, så kan man måske heller ikke lige regne med, at alt er, som det skal være. Det kan f.eks. være, at man ikke har lavet forklædet langt nok, så du stadig kan ende med at få pletter på bukserne. Det kan også være, at du ikke får en lomme omme foran - hvilket faktisk kan være super praktisk. Her kan man f.eks. have sin mobil, hvis man går og tager tid på den efter løbende går og kigger på en opskrift. Det kan også være, at et ordentligt forklæde er lavet af et materiale, der føles bedre mod huden. Det er bestemt heller ikke ligegyldigt, for det er ikke så sjovt at lave mad, hvis man skal gå og klø kroppen på samme tid.

 

Købe forklædet online?

Her kommer de 3 grunde til at købe forklæder på nettet som vi på forklaede.dk bedste kan lide.

Du kan handle uden at skulle nå noget

Der er altid masser af forstyrrelser i en butik. Sælgere gør dig usikker på dit køb og prøver at prakke dig et dyrere produkt.

Gamle damer kører ind i dig med kundevognen uden at sige undskyld - og så springer de over i køen.

Larm, larm larm. Sådan er det ikke derhjemme. Her kan du sidde med din computer i sofaen, måske med en kop the, og kigge på alle de forklæder du vil - uden at blive forstyrret.

Går meget hurtigt

Når du handler på nettet i stedet for i fysiske butikker kan du pludselig begynde at bruge tiden på det du vil, i stedet for at bruge den på at shoppe. Søndag formiddag kan gå med at bage boller og lege med børnene frem for den obligatoriske stressende tur til storcentret. Eftermiddagen behøver ikke være en stressende tur hjem igennem 3 forskellige butikker for at finde en der stadig har forklæder på lager, men du kan blive lidt længere på arbejdet og få afsluttet dine opgaver.

Kort sagt - mere tid til dig.

Du kan stadig få personlig betjening når du køber på internettet

Du har sikkert lagt mærke til at der på de fleste webshops er et telefonnummer man kan ringe til for at få kundeservice.

Og det er din sikkerhed for at du kan komme til at tale med et rigtigt levende menneske inden du køber - ligesom du er vant til fra storcentret. Så hvis du har spørgsmål til dit valg af forklæde, så ring ind til dem og hør - de er der for det samme.

Find det du mangler på forklaede.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 914 produkter fra mere end 123 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 1.639 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-07-13 09:01:06.

8
Produkttyper
914
Produkter
60
Brands
123
Forhandlere
1.639
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.